Fly flyver fra Cuba

Cuba er en ø-stat, der ligger i den Nordlige del af Carribien. Cuba er kendt for sin historie og sine cigarer, og i dag er det også et kendt og elsket rejsemål, og et godt rejsekup. Man siger, at en rejse til Cuba, kan være som en rejse tilbage i tiden. Det er et land med tropisk natur og flotte strande, og et land med gamle og forfaldne bygninger og veje. Det er et land med farverige biler og hestevogne, et land med festlig musik og smukke mennesker.

Byerne på Cuba

Havana er Cubas hovedstad og en af landets største attraktioner. Den historiske bymidte er på UNESCO verdensarvslisten, og der er fyldt med smuk gammel arkitektur og fine klassiske biler. Her kan du leje en tur rundt og se byen i en af de gamle biler.

Der er masser af museer, restauranter og live musik. Der er smukke plazaer og spændende gadekunst. I Havana kan du også følge fodsporene af den kendte forfatter Hemingway, tage en gåtur ned af den berømte Malacon eller besøge en berømt natklub.

Trinidad er også en by på UNESCO verdensarvslisten, og byen er et meget velholdt eksempel på en kolonial by. Der er ingen biler i byen, men i stedet heste og æsler, der bærer og trækker rundt. Byen er især et rejsekup og spændende at besøge for dig, der er interesseret i historien, og der er er masser af museer. Omkring byen kan man også tage på gode vandreture, se vandfald og svømme i vandhuller og tage på stranden. Fra Trinidad kan du også tage ud og se de gamle sukkerplantager.

Cubas natur

Tæt på Trinidad ligger byen Cienfuegos, som er endnu en på UNESCOs liste, og som også er et historisk sted. Stedet er kendt for krystalklart vand og snorkling, og nogle af landets mest varierede økosystemer. Du kan finde en underjordisk sø, og besøge vandfald og naturlige svømmehuller. Sikke et rejsekup!

Valle de Vinales er en smuk grøn dal omgivet af bjerge. Det er det perfekte sted at besøge for naturelskeren og den aktive. Her kan du klatre på klipper og besøge grotter. Der løber endda en underjordisk flod, som du kan bade i, og nogle grotter er oplyst, og du kan sejle derind. Du kan tage på en ridetur eller besøge en af gårdene, hvor de gror tobak til deres cigarer.

Varadero er et populært sted for turister. Her kan du gøre et rejsekup og få en luksuriøs og afslappende ferie på de smukke hvide sandstrande. Strandene skulle være blandt de bedste i Carribien. Her kan du også rejse en kajak eller tage på en bådtur. Du kan besøge naturreservatet og to grotter.

Vil du have det mere stille og afsides end Varadero, kan du gøre et rejsekup og besøge Guardalavaca. Her er også fantastiske strande, og mulighed for at tage på mange eventyr ud i naturen.

Der findes mange andre naturreservater og perfekte strande rundt omkring på Cuba. Det er bare at tage af sted og udforske den smukke, spændende ø-stat.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her