Vi trænger alle til en ferie en gang i mellem. Men desværre er hhv. Cuba og Caribien nogle af de lidt dyrere destinationer at flyve til. Heldigvis er der mulighed for at komme billigere af sted, end du regner med. Læs med herunder og find ud af, hvordan du bestiller en billig rejse til Cuba eller Caribien.

Afbudsrejser til Cuba eller Caribien

Hvis du scroller Momondo eller diverse flyselskabers hjemmesider igennem for at finde en billig rejse, kan du scrolle i lang tid. Det er nemlig sjældent, at du kan komme billigt af sted til Cuba eller Caribien, da distancen er så langt væk fra Danmark. Desuden er eksotiske destinationer generelt ret dyre. Men der findes en løsning på dette.

Med en afbudsrejse til Cuba eller Caribien sparer du en masse penge på flybilletten. Det er mere og mere populært med afbudsrejser, og i disse tider findes der mange hjemmesider, hvor du kan målrette din afbudsrejse efter en særlig lokation. Afbudsrejser bliver naturligvis bestilt kort tid inden afgang, så du skal være klar på at flyve, i nogle tilfælde, få dage efter du har bestilt afbudsrejsen. Men i sidste ende kan besværet betale sig, for afbudsrejser er så meget billigere, end hvis du køber en flybillet i højsæsonen. Hvis du f.eks. har en sommerferie på 3-4 uger, kan du forberede dig inden på, at du vil lede målrettet efter afbudsrejser til din favoritdestination. På denne måde vil afbudsrejsen ikke komme som et pludseligt chok. Du kan endda gardere dig i starten af din ferie ved at pakke lidt sommertøj og andre rejsenødvendigheder ned.

Lav et budget, og få flere penge til rejsen

Når du bestiller en afbudsrejse, får du altså en flybillet væsentligt billigere, end hvis du havde købt en normal flybillet. Hvis du allerede har sparet lidt op til rejsen på forhånd, vil du pludselig stå med flere penge, hvilket jo er dejligt, da de kan gå til oplevelser på selve ferien. Hvis du ikke har sparet det store op, kan en afbudsrejse stadigvæk tage noget af budgettet. Derfor anbefales det klart, at du laver et budget månederne op til, at du regner med at tage på en afbudsrejse. Skær ned på alle de månedlige udgifter, du kan, og læg pengene til side til ferien. Det kan i starten virke svært at skære ned på sine vaner, men mange opdager hurtigt, at de bruger penge på unødvendige ting, som nemt kan undlades i budgettet.

Vær opmærksom på destinationen

Hvis du skulle bestille en afbudsrejse inden for EU, er der ikke de store praktiske foranstaltninger, udover at det er en god idé at være dækket af en rejseforsikring.

Men hvis du kigger på afbudsrejser uden for EU, skal du være opmærksom på, at visse lande kræver et visum eller særlige vaccinationer, hvilket oftest ikke kan løses på blot to-tre dage, som er løbetiden for mange afbudsrejser. Så husk at være opmærksom på landets særlige omstændigheder, når du bestiller din afbudsrejse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her