Sportsferie

Er du en af dem, som elsker motion og træning og som har svært ved at forestille dig en sommer uden bevægelse? Så er en sportsferie på Playitas eller La Santa helt sikkert noget for dig. Her får du kombinationen af sommer, sol, lækkert vand og de optimale træningsmuligheder i en samlet pakke. Begge steder er klassiske ferieresorter, men med den ekstra lille detalje at de har specialiseret sig i træning og motion. Her vil du derfor finde træningscentre med alt hvad hjertet begærer. Samtidig udbyder de også træningshold, hvor professionelle instruktører guider dig igennem træningen. Kort sagt finder du her et sommer paradis for alle fitness nørder.

Få opfyldt målet om din drømmekrop

La Santa og Playitas er perfekte feriesteder for dig, som godt kan lide at holde sommerferie samtidig med at du har optimale muligheder for at vedligeholde din træning. Men mange bruger også de to steder som en slags bootcamp til at nå bestemte kropsmål. Vil man derfor gerne tabe nogle kilo, eller har man altid drømt om en synlig sixpack, så kan et ophold på La Santa eller Playitas også imødekomme det. Det store udbud af træningsfaciliteter samt det store hold af professionelle instruktører muliggør, at man kan få tilrettelagt individuelle forløb, der passer til ens ønsker og behov.

Et feriested hvor du ikke behøver være bekymret for din kost

En anden fordel med et ferieophold på et resort med fokus på træning, er kosten. Mange oplever at blive udfordret på at vedligeholde de flotte kropsresultater, når de tager på sommerferie, fordi mange feriesteder kun har pommes frites og fed mad på menuen. Men det er ikke tilfældet på et trænings resort. Her er man klar over, at kost og træning hænger sammen og at de bedste resultater i lige så høj grad afhænger af den rette kost som motion. Her kan du altså være sikret en ferie, hvor du ikke skal rynke på næsen oppe ved buffeten, men i stedet kan tage for dig af friske og lækre sunde måltider. Det i sig selv er en stor faktor for, at du får en ferie, hvor du kan slappe af i sindet.

Sjov træning med professionelle instruktører

Én ting er at have adgang til et træningscenter på hotellet. Det kan man i og for sig opleve på en del hoteller rundt omkring i verden. En anden ting er at have adgang til træningshold med professionelle instruktører. Fyr den af med en træningstime, hvor en dygtig instruktør guider dig korrekt igennem de forskellige øvelser. Denne form for træning er både sjov og motiverende, fordi man bevæger sig i fællesskab med andre fitness entusiaster. Det kan være alt lige fra det afstressende yoga og pilates til de hårdere træningsformer som boksning og cross fit. Mulighederne er mange på La Santa og Playitas.

Mød andre fitnessentusiaster som dig selv

Når man tager på sportsferie har man mulighed for stor personlig udvikling med sin træning. Men derudover har man også mulighed for at møde andre mennesker med lige så stor passion for træning som en selv. Ferien kan derfor hurtigt blive til et møde med nye hyggelige bekendtskaber, som man måske holder kontakten med bagefter. Træning er et godt grundlag for fællesskab, hvor man både kan dele sin passion men også dele ud af de gode råd og erfaringer.

Rig mulighed for oplevelser imellem træning

La Santa og Playitas ligger på henholdsvis Lanzarote og Fuerteventura, som begge er en del af de Canariske øer. Man er derfor på en beliggenhed, der lægger op til masser af sommer og sol og smuk natur. Når man ikke tilbringer sin tid på træning på et af de to resorter, er der således rig mulighed for at komme ud og få andre spændende oplevelser. Begge øer er vulkanøer. Man har derfor mulighed for at komme ud og se et fantastisk lava landskab eller bade ved nogle af øernes strande med helt sort sand. Endelig har begge øer også spændende hovedbyer, hvor der både er gamle charmerende bydele med bygninger fra gammel tid samt masser af hyggelige og lækre restauranter. Kort sagt er en sportsferie på de Canariske øer spækket med både sjov træning, lækker mad og oplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her