bryllupsrejse

Skal du snart giftes? Eller er du netop blevet gift? Leder du derfor efter et sted, som både du og din partner gerne vil til på bryllupsrejse? Synes du, det er svært? Det behøver det slet ikke at være – for du skal selvfølgelig tage på bryllupsrejse på Cuba.

Herunder kan du læse om Cuba, og så kan du læse om, hvad du kan lave, hvis du vælger at holde din bryllupsrejse på Cuba. Du kan også læse nogle gode råd til jeres rejse. Find rejsen på afbudsrejserallinclusive.dk.

Om Cuba

Cuba er et land, der ligger i det Caribiske Hav tæt på lande som Bahamas, USA, Haiti og Cayman-øerne. Faktisk er det en ø-stat, men i daglige tale kaldes det blot et land.

Landet har 11 millioner indbyggere og to millioner af dem bor i hovedstaden, der hedder Havana. Cuba har en yderst interessant og kompliceret historie, der blandt andet involverer Fidel Castro, som var leder af landet fra 1976 til 2008 indtil hans bror Raul tog over. Førstnævnte var med til at vælte diktatoren Fulgencio Batista, hvilket du kan lære meget mere om, hvis du vælger at tage af sted til landet.

Cuba er meget fattigt, og det er der ingen tvivl om, at du vil blive overvældet over, hvis du tager afsted. Landet er bestemt i bedring og får et bedre og bedre sundhedsvæsen, men desværre er det ikke særlig godt rent økonomisk. Det er blandt andet på grund af den todelte valuta, der gør, at nogle mennesker får flere goder end andre. Turister og folk der arbejder i turistbranchen får en bestemt slags valuta, så de kan handle bedre steder end den almindelige cubanske borger.

Bryllupsrejse i Cuba

Hvis du vælger at tage afsted til Cuba på bryllupsrejse, kommer du ikke til at fortryde det. Hvis du ønsker at slappe af, er dette bestemt muligt, og det gør du bedst ved de fine, hvide sandstrande, der ligger forskellige steder i landet. Her vil du få en oplevelse for livet, når du rører sandet for første gang, og når du dypper dine tæer i det fuldstændigt azurblå vand. Varadero er kendt for at være en af de bedste strande på Cuba, men der findes bestemt også andre, som du kan vælge at tage til for at opleve en strand i landet på egen krop.

Du kan også tage til hovedstaden Havana, som er én stor autentisk oplevelse. Her vil du opleve små børn, der leger i de charmerende gader, faldefærdige huse, gamle amerikanerbiler, levende musik, folk der danser og ryger cigarer både dag og nat.

Hvis du ønsker at opleve en masse på din bryllupsrejse, er der bestemt også mulighed for det. Du kan opleve alt fra cigarfabrikken til smukke natursteder og revolutionsmuseet og meget mere endnu. Listen vil næsten igen ende tage, og derfor er det bare om at undersøge, hvad du gerne vil se, når du skal afsted til Cuba.

Gode råd til jeres rejse

Når du og din partner skal afsted på jeres bryllupsrejse, kan det virke uoverskueligt at skulle vide det hele. Derfor får du herunder nogle gode råd:

  • Husk jeres pas og jeres visum. Dette er yderst vigtigt, da I ellers ikke kan komme ind i landet og stadig godt kan blive spurgt om at vise det, selvom I allerede er kommet ind.
  • Pak i god tid. Så undgår I at blive stressede.
  • Respektér hinanden. I skal måske være væk i længere tid, og derfor er dette punkt meget vigtigt.
  • Nyd jeres rejse. I er på Cuba, det er for vildt!
  • Nyd hinanden. I er også på bryllupsrejse, og du og din partner er uden tvivl det vigtigste på turen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her