Cuba bygning

Cuba er en fascinerende ø, som tiltrækker turister fra hele verden. Hvide sandstrande, historiske bygninger, storslået natur, varme klimaforhold og masser af kulturhistorie er blot et udpluk af de muligheder, øen lokker med.

Før du rejser afsted på en uforglemmelig rejse, skal du have styr på vigtige, praktiske forhold. Det gælder blandt andet pas og rejseforsikring. På nettet kan du både finde billig forsikring og ansøge om visum.

1: Tjek udløbsdatoen på dit pas

Når du rejser til Cuba, vil du typisk bestille dit ophold og din flybillet i god tid. Feriedestinationen adskiller sig fra mange andre feriemål ved at være en mere unik og speciel destination. Når du booker ophold og fly i god tid, skal du sørge for at tjekke udløbsdatoen på dit pas.

Du skal forvente ventetid, når du bestiller nyt pas. Hvis du rejser i højsæsonen, kan du forvente at vente op imod 3 uger, før du modtager dit nye, gyldige pas.

Dit pas er din legitimation, og det skal være gyldigt både før og under dit ophold.

2: Bestil visum i god tid

Ligesom du ikke må rejse uden pas, må du heller ikke rejse uden visum, når du som dansk statsborger flyver til Cuba. Det anbefales, at du ansøger minimum 30 dage, før du afrejser. Rejser du i højsæsonen, er det en god idé at ansøge om visum, lige efter du har booket dine flybilletter og dit ophold.

Cuba indførte i år 2010 reglerne om, at indrejsende skal fremvise et certifikat på rejsesygeforsikring. Du skal derfor medbringe både pas, visum og rejsesygeforsikring, når du flyver til Cuba.

Sørg for at have alle dine personlige og fortrolige dokumenter i din håndbagage.

3: Køb billig forsikring på nettet

Selvom det er et krav fra de cubanske myndigheders side, at du skal fremvise certifikat på rejsesygeforsikring, er forsikringen også til din fordel. Når du er dækket af forsikring, sparer du dig selv for mange penge i tilfælde af, at du skulle blive syg før eller under dit ophold.

For mange mennesker har det stor betydning at finde en billig forsikring, som samtidig har en optimal og god dækning.

På nettet finder du forsikringsportaler, som kan finde frem til de mest relevante forsikringsselskaber for dig.

Det er gratis og uforpligtende at benytte dig af denne service, hvor du skal starte med at indtaste, hvilke typer forsikringer du ønsker. Her bliver der taget udgangspunkt i dine specifikke ønsker og personlige krav.

Når du har indtastet dine oplysninger, vil du modtage 3 uforpligtende tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Af dem kan du finde det tilbud, som vil være en god og billig forsikring for dig.

Det har stor betydning, at du får personlige tilbud.

Forsikringsmarkedet er stort, og det vil være en kompliceret og tidskrævende opgave for de fleste selv at skulle undersøge vilkår, betingelser og dækningsgrader hos hvert enkelt selskab.

Se mere her

Når du lader en professionel forsikringsportal om at finde en billig forsikring til dig, sparer du tid, som du i stedet kan bruge på at læse om Cubas mange seværdigheder og turistattraktioner.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her