Rejse for at se en fodboldkamp

Fodbold, landskamp, rejse og Dannebrogsflag er ord, der vil få de fleste fodboldinteresseret til at se helt saglig ud, og der er da også mange, der ofte rejser ud for at se deres yndlingshold spille. Et yndet sted er Camp Neu i Barcelona, især når der spilles mod ”fjenden” Real Madrid, men også det danske landshold har stor support, når de spiller i udlandet.

Tager man en tur ind til parken i timerne op til en landsholdskamp, ser man flokke af glade mennesker, lokale fra området, danskere der kommer fra andre dele af Danmark. Mennesker, der kommer fra modstanderens land, der kommer for at støtte deres hold.

Dannebrogsflag

Et af de ting man kan se, når man kommer til Parken, er en masse mennesker, der har malet det danske Dannebrogsflag på kinderne eller i hele hovedet. De betaler gladelig en 10-20 kr. for at vise at de støtter det danske hold. Andre kommer med klaphatte og tørklæder, alle i de velkendte røde og hvide farver. Det er en fornøjelse at se en far stolt have sine børn med for første gang, fordi han synes, det er en stor oplevelse for dem at se en landskamp.

En anden ting, man ofte ser til en fodboldkamp, er et stort Dannebrogsflag, der svæver smukt i vinden. 

Rejse for at se en fodboldkamp

For mange fodboldfans er det at rejse ud for at støtte landsholdet en stor og vigtig begivenhed. Især i forbindelse med VM eller Europamesterskabet ser du mange rejse ud. De har måske sparet op i årevis eller droppet årets familieferie for at tage 2 uger til det land, der er vært for årets VM eller Europamesterskab. Ofte har de købt en pakkerejse igennem et firma, der har specialiseret i at udbyde denne form for rejser. De rejser ofte ud uden at vide, om det danske landshold vil klare sig godt og ende i kvart-, semi- eller måske endda finalen. Dvs. de kan ende med at se mange landskampe med dansk deltagelse eller få. Men uanset er det en kæmpe oplevelse at rejse ud og se en fodboldkamp. Lige som i Parken vil du se danskerne med malede Dannebrogsflag på kinderne, det velkendte tørklæde og ingen kamp uden en klaphat i røde og hvide farver.

2020 er fodboldtår

Til næste år er der Europamesterskaber i fodbold og modsat tidligere afholdes det ikke i et enkelt land, men i 12 forskellige. Dette skyldes, at der er jubilæum. Det er 60 år siden, at der for første gang blev afhold Europamesterskaberne. I 9 af de 12 lande vil mesterskabet blive afholdt i landets hovedstad, så det er en fantastisk mulighed for at få rejst rundt i Europa og få vist det danske Dannebrogsflag, samt at støtte det danske fodboldlandshold. En af de lande ,der er værter, er Danmark, og der vil blive spillet i Parken, så der vil være masser af muligheder for at komme til at vise det danske flag, om det er som et stort flag, et lille Dannebrogsflag på kinden eller en klaphat. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her