En ferie på Cuba byder på historie, livsglade cubanere og flotte eksotiske drinks med rom. Når det hektiske hverdagsliv starter igen, kan du hurtigt drømme dig væk til de livlige cubanske gader. Det kan dog være dyrt at rejse land og rige rundt. Hvis pungen er flad, kan du i stedet omfavne den cubanske kultur og tage den med hjem til Danmark. Du kan hurtigt pynte hjemmet op i flotte farver, mens du nyder en drink til lyden af latinamerikanske toner. Lej en bartender til din fest, og nyd flotte caribiske drinks.

Hjemmelavede drinks

Det er nemt at genskabe den cubanske stemning i det danske hjem. De Caribiske lande er særligt kendte for at lave en god rom. Du kan derfor skabe en livlig stemning i stuen med flotte og farverige drinks. Du kan invitere vennerne over til en cubansk-inspireret temafest. De vil sikkert også nyde en friaften fra den stressede hverdag. Til temafesten kan I danse hele natten til de latinamerikanske rytmer, mens i nyder en forfriskende drink med rom i.

Det er hverken svært eller dyrt at lave sine egne drinks. Inden festen kan du lave et menukort over de drinks, I har mulighed for at lave i løbet af aftenen. På menukortet kan der samtidig stå en lille beskrivelse af, hvordan drinken skal laves. Aftenens drinksmenu kan bestå af strawberry daiquiri, mojito og Cuba libre. Alle tre drinks indeholder en god rom, så du kan hurtigt få købt ind til drinksmenuen.

Lej en bartender til festen

Hvis du skal holde en stor eksotisk fest for alle vennerne, kan du leje en professionel bartender til festen. Det er nemt at finde flot pynt til festen, der er med til at danne rammen om den eksotiske fest. Du kan endda bede dine gæster om at finde det blomstrede outfit frem fra gemmerne. Bartenderen kan servere flotte caribiske drinks, der hurtigt fører tankerne hen på Cuba. Desuden ved bartenderen præcis, hvordan de caribiske drinks skal mixes. I er også sikre på at få drinks af en god kvalitet.

Lej en bartender til din store caribiske fest, og vær med til at sikre dig gode eksotiske drinks på menuen. Bartenderen har meget erfaring og er vant til at lave drinks af god kvalitet. Det kan være svært selv at lave drinks i samme kvalitet.

Eksotisk feriestemning

Du kan hurtigt få pyntet flot op i hjemmet til den helt store caribiske fest. Du kan købe kokosnødder i mange forskellige supermarkeder, som kan stå rundt omkring på bordene som pynt. Derudover kan du købe hulakranse, som gæsterne kan få, når de ankommer. De kan også selv lave et hula-skørt ud af plastikposer, der klippes i strimler. Det er er ikke dyrt, og det tager heller ikke lang tid at lave et flot kostume til festen. Med en caribisk temafest er der lagt op til mange timers fest og hyggeligt samvær.

Sørg for at lave et stort dansegulv, så gæsterne har plads til at svinge hofterne. Lej en bartender og mærk den caribiske stemning med eksotiske drinks og latinamerikanske rytmer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her