Flybilletter

Er du en af dem, som trænger til varme, afslapning og nye indtryk? Så tag en tur til eksotiske Cuba. Den store ø i Caribien byder både på varmt klima og en anderledes levemåde, end vi kender det herhjemme. Derfor er Cuba også et ferieparadis for gæster fra Europa. Er man ude i god tid, så er der rig mulighed for at komme afsted i fly over Atlanten til en fornuftig pris. Det handler bare om at sætte tid af til at søge efter de gode tilbud på flybilletter.

Mange udbydere af rejser til Cuba

Det er ikke særlig svært at komme til Cuba. Ø staten er en populær destination for europæere og derfor vil man også finde mange rejseselskaber, som udbyder ture dertil. Ofte vil man finde sammensatte pakkerejser, hvor man får fly, hotel og oplevelser i et samlet køb. Dette er en af de nemmeste måder at rejse på, da der både er sørget for transport til og fra hotel og de forskellige seværdigheder. Samtidig er der lagt et program, hvor man kommer rundt til de vigtigste seværdigheder. Vil man derimod gerne rejse på egen hånd, er der også gode muligheder for det. Flybilletter kan købes særskilt hos flere flyselskaber, mens hoteller også kan bookes direkte på nettet.

Cuba – en omdiskuteret ø stat

Cuba er på mange måder særegen på grund af dens lange historie som kommunistisk republik. Fidel Castro har i mange år styret landet under stramme regler og har modsat mange andre lande gået i retning af et kommunistisk styre. Det har blandt andet betydet, at landet har haft en stor begrænsning i forhold til handel. Derfor vil man også opleve at træde ind i en tidslomme med et besøg på Cuba. Her findes ingen nyere biler. I stedet kører øens indbyggere rundt i amerikanerbiler fra 40’erne og 50’erne. Det er i for sig meget charmerende og en stor del af det, som mange af øens turister kommer for. Derudover er øens historie i sig selv både spændende og fascinerende blandt andet med øens rolle i den kolde krig.

Verdens bedste cigarer

En af de ting som Cuba især er kendt for, er landets høje kvalitet af cigarer. Øen har en stor produktion af tobak og det er alment kendt, at nogle af verdens bedste cigarer kommer herfra. Derfor er det også, at turister i stor stil køber cigarer med hjem som souvenir. Men selvom de fine cigarer kan købes til en fornuftig pris på Cuba, så skal man dog være opmærksom på, at der kommer told på, når de tages ud af landet. Den endelige pris på de gode cigarer kan derfor ende med at blive noget højere end først antaget.

En afsondret tidslomme

Som nævnt tidligere så er Cuba kendt for de mange amerikanerbiler i gaderne som konsekvens af den begrænsede import til landet. Man vil derfor føle, at man kommer ind i en lille tidslomme. En anden ting man også vil opleve, er den manglende tilstedeværelse af reklamesøjler. På Cuba bliver man ikke påvirket til at købe bestemte varer. Man køber det man har brug for. På den måde er øen et positivt bud på et samfund, der ikke lever efter den moderne brug og smid væk kultur, som dominerer i den vestlige verden og som er til stor belastning for vores miljø.

Ingen kropsidealer

Som konsekvens af at man på Cuba ikke ser reklamesøjler, er det cubanske folk ikke påvirket af kunstige idealer på samme måde, som de fleste af os i den vestlige verden er. De er ikke vokset op med billeder af perfekte modelkroppe, som de skal leve op til. Det betyder, at man på Cuba ikke har et bestemt kropsideal som man ser op til. Mænd og kvinder bliver beundret for deres kroppe, uanset om de er store eller små, runde eller flade. Man kan her opleve en kropskultur, hvor man ser ud som man gør og er tilfreds med det. En kultur som for mange kan føles som en stor befrielse, i en verden, hvor mange af os forgæves kæmper for at leve op til urealistiske skønhedsidealer.

Hvide sandstrande og palmer

Ud over at Cuba byder på en masse historie, en anderledes kultur og en særlig samfundsopbygning, så er det selvfølgelig også den smukke natur, der hvert år lokker turister til fra nær og fjern. Ø staten er kendt for sine fantastiske hvide sandstrande med turkisblåt vand, omgivet af palmer. Den har lige præcis det eksotiske klima og miljø, som mange af os går og drømmer om, når vi ønsker os væk til varme, sol og sand mellem tæerne. Er det derfor paradis ferie man går og drømmer om, så vil man ikke blive skuffet med en rejse til smukke Cuba.

Find den store rejsekuffert frem

Er turen til Cuba booket, så er det med at komme i gang med at pakke. Cuba byder som sagt på mange spændende oplevelser og derfor skal man også huske at have lidt af hvert med i kufferten. Først og fremmest skal man huske de gode sko. Der er mange spændende ting at se og oftest opleves de bedst til fods. Ordentligt fodtøj er vigtigt. Dertil kommer at en Cuba ferie selvfølgelig også er lig med standtid. Husk badetøjet og det lette sommertøj til de varme dage og aftener. Endelig skal man selvfølgelig huske at efterlade god plads til alle de mange fine souvenirs, som man med garanti vil bringe med hjem fra sin Cuba ferie.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her