usa-roadtrip

Det er meget populært blandt os danskere at tage på road trip igennem det spændende land, USA.

USA er et interessant land, der på mange punkter skiller sig ud fra, hvad vi kender hjemmefra, og det gør det bare endnu mere attraktivt at tage på road trip igennem landet.

Altafgørende er det jo selvfølgelig, at der er mulighed for at leje en bil – men det er ikke noget problem, for der er mange gode muligheder for det. Det er smart at have styr på det hjemmefra så husk at inkludere det, I jeres planlægning.

Oplev vestkysten i bil

En af de mere kendte ruter at tage på road trip på, er den såkaldte Highway 1 rute. Highway 1 er en rute langs vestkysten.

Her er et eksempel på en rute, hvor man bl.a. gør hold i kendte Las Vegas og smukke grand Canyon:

Ruten starter i Los Angeles. Derfra kører man til San Francisco, Yosemite National Park, Death Valley, Las Vegas, Grand Canyon, Phoneix, San Diego, og til sidst men ikke mindst slutter turen selvfølgelig tilbage i berømte og eftertragtede Los Angeles.

På denne rute får du mulighed for at opleve både naturmæssigt spændende og smukke steder men også store byer, der summer af liv.

I Los Angeles kan du måske være heldig at få et glimt af nogle af verdens største stjerner, eller du kan shoppe løs i eksklusive butikker på Rodeo Drive. Derudover kan du også opleve den betagende kløft, Grand Canyon.

Oplev østkysten i bil

En anden oplagt mulighed er at køre langs østkysten.

Her kunne det være en ide at starte i New York for så at køre videre til Niagara Falls, Pittsburgh, Shenandoah National Park, Blue Ridge Parkway, Great Smokey Mountains National Park, Virginia Beach, Washington. Til sidst slutter turen selvfølgelig tilbage i New York.

Dette er blot et forslag til, hvordan en rute kunne planlægges, hvis man ønsker at tage på road trip langs østkysten.

Det er igen både en super smuk tur rent naturmæssigt men også en tur, hvor storbylivet kan erfares på egen krop.

De fleste mennesker kender nok til New York. De fleste tænker nok på høje bygninger, skyskrabere, shopping, cafeer, parker, Frihedgudinden og meget andet. Og det er blandt andet lige præcis, hvad byen rummer. Byen emmer af liv og glade dage, og der er i hvert fald mulighed for at udleve storbydrømmen på alle fronter.

Udover storbylivet er der også en masse smuk natur. Blandt andet er Niagara Falls lidt af en naturoplevelse udover det sædvanlige. Nigara Falls er tre meget berømte vandfald, der tiltrækker mange naturinteresserede turister året rundt.

Har du lejet en bil, er det altså ingen sag at køre rundt og opleve en hel masse af USA. Det er sådan set bare op til dig og dine eventuelle medrejsende at beslutte jer for, hvilken del af landet, I gerne vil opleve – USA er jo et kæmpe land, der byder på rigtig meget forskelligt. Både naturmæssigt men også kulturelt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her