Taske med mange værdifulde ting i

Lommetyve er en af de ting man skal passe mest på, når man befinder sig i udlandet. Og hvis man oplever, at man desværre er blevet bestjålet at en af disse lommetyve, så kan det hurtigt gå hen og ødelægger resten af ens ferie.

Læs derfor her om nogle bestemte måder hvorpå du kan undgå disse lommetyve, når du opholder dig i udlandet.

Hav ikke pengene frit fremme

Først og fremmest handler det om at være smart med de sedler, man hiver op af pungen, og hvor det er man lægger sin pung henne i sin taske. Det er for eksempel ikke en god ide at hive et mindre bundt af pengesedler op af sin pung, hvis man ikke har brug for det. Det kan nemlig gøre eventuelle lommetyve opmærksomme på dig som et godt offer – fordi du netop viser at du har mange penge på dig.

Samtidig er det heller ikke en god ide at lægge din pung et sted i din taske, som lommetyvene kan komme let til. Hav den ikke liggende i det store rum i for eksempel en rygsæk men placer den helst gerne i et mindre rum, som ligger fladt mod din ryg. Sådan et rum kan kun åbnes, når du tager din rygsæk af og er derfor et meget sikkert sted at opbevare din pung.

Og have for eksempel heller ikke din pung liggende i baglommen. Så gør du dig selv til et nemt offer for lommetyve.

Hav en pung der er svær at åbne

Nogle lommetyve er faktisk så gode til deres ’arbejde’, at de kan fiske både penge sedler og kort op af pungen uden at snuppe selve pungen. Det er derfor en god ide også at have en pung, som er svær at åbne uden videre.

En Mulberry pung er for eksempel en mulighed for dig, som gerne vil have en pæn pung som samtidig er meget sikker at benytte. En Mulberry pung kan du købe i de fleste forskellige tasker butikker men du kan også købe den på nettet. Prøv lige hurtigt at søge efter den for at finde ud af hvordan sådan en Mulberry pung egentlig ser ud. Så kan du bedre tage dig en beslutning om, hvorvidt det er en pung, som du skal anskaffe dig.

Hvis du ikke bryder dig om selve designet af en Mulberry pung, så kan du også finde frem til andre punge der er på samme vis er svære at åbne for lommetyvene.

Hold øje

Når man befinder sig i udlandet, at man ofte en del mere sårbar, når man er herhjemme i landet, fordi man simpelthen ikke kender de forskellige rutiner og hvordan man skal gøre. Det ved lommetyvene og det er netop derfor, de går efter dig – fordi du er et nemt bytte i forhold til andre lokale.

Hav derfor altid øjnene med dig og brug din sunde fornuft, når du rejser i udlandet. Vær opmærksom på hvor det er du har din taske og din pung henne på alle tidspunkter.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her